Informacija za naše donatore, volontere i suradnike

Dragi prijatelji, donatori, volonteri, predstavnici medija...
Hvala na svim pozivima i na želji za pomoć oko epidemije Koronavirusa.
Na vrijeme smo krenuli s pripremama i u svim našim prostorima osiguran je dovoljan broj dezinfekcijskih i higijenskih sredstava. Postavljeni su i dodatni aparati za suhu dezinfekciju. Osigurali smo, uz pomoć Ljekarni Splitsko - dalmatinske županije i dovoljan broj jednokratnih zaštitnih maski. Kao licencirani pružatelji socijalnih usluga redovito zaprimamo informacije i preporuke nadležnog Ministarstva koje provodimo na terenu.
Zahvaljujući svim našim donatorima, osigurane su dovoljne količine namirnica i spremni smo i za potencijalnu potpunu karantenu, gdje će naši korisnici boraviti u prostoru cijeli dan.
Nažalost, do daljnjeg su otkazani dolasci grupa i pojedinaca u naše prostore. U slučaju potpune karantene, privremeno ćemo obustaviti i kuhanje večera kroz O La La, te ćemo uputiti naše kuharice i kuhare da preuzmu neki drugi termin za kuhanje.
Sve naše mjere odnose se i za Centar za beskućnice/ke i za Centar podrške za djecu i mlade.
Korisnici našeg Centra za beskućnice/ke posebno su zbog godina života i zdravstvenog stanja ugroženi kao skupina, te smo obavili sve razgovore, pripreme i planove na vrijeme kako bismo učinkovito prevenirali širenje zaraze...
Hvala još jednom svima i nadamo se kako će i ova izvanredna situacija trajati što kraće na dobrobit svih...