Održan drugi dio edukacije “Jačanje kapaciteta stručnjaka koji rade s djecom i mladima s problemima u ponašanju u školskom okruženju”

✅Održan je drugi dio edukacije “Jačanje kapaciteta stručnjaka koji rade s djecom i mladima s problemima u ponašanju u školskom okruženju” za učitelje/ice i nastavnike/ice s područja Urbane aglomeracije Split. Pod vodstvom naših trenera Tonija Maglice i Sunčane Kusturin polaznici edukacije su produbili razumijevanje procesa razvoja problema u ponašanju i manifestacije istog, osvijestili vlastite unutarnje procese tijekom suradnje s djecom s problemima u ponašanju te dobili uvid u efikasne strategije i alate pristupa djeci s problemima u ponašanju.
ℹ U sklopu projekta „𝐎𝐝 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐝𝐨 𝐳𝐚𝐣𝐞𝐝𝐧𝐢𝐜𝐞 – 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐢 𝐫𝐚𝐳𝐯𝐨𝐣 𝐢𝐳𝐯𝐚𝐧𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐬𝐤𝐫𝐛𝐢 𝐧𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐫𝐮č𝐣𝐮 𝐔𝐀 𝐒𝐩𝐥𝐢𝐭“ (UP.02.2.2.15.0088) radimo na jačanju kapaciteta lokalnih zajednica na području urbane aglomeracije Split za provođenje preventivnih programa i pružanje socijalnih usluga za djecu i mlade. Projekt provodimo u partnerstvu s Gradom Splitom i sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr