Održan je drugi dio edukacije „Razvoj specifičnih kompetencija u radu s djecom i mladima s problemima u ponašanju“

Održan je drugi dio edukacije „Razvoj specifičnih kompetencija u radu s djecom i mladima s problemima u ponašanju“ za stručnjake koji rade s djecom i mladima s problemima u ponašanju u institucijama i organizacijama u lokalnoj zajednici s područja urbane aglomeracije Split.
Pod vodstvom naših trenera Tonija Maglice i Sunčane Kusturin polaznici edukacije su produbili razumijevanje procesa razvoja problema u ponašanju i manifestacije istog, dobili uvid u efikasne strategije pristupa djeci s problemima u ponašanju te su potaknuti na razvoj sveobuhvatne mreže podrške djeci s problemima u ponašanju u lokalnoj zajednici.
Edukacija je održana uz podršku Multimedijalni kulturni centar.
ℹ U sklopu projekta „𝐎𝐝 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐝𝐨 𝐳𝐚𝐣𝐞𝐝𝐧𝐢𝐜𝐞 – 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐢 𝐫𝐚𝐳𝐯𝐨𝐣 𝐢𝐳𝐯𝐚𝐧𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐜𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐬𝐤𝐫𝐛𝐢 𝐧𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐫𝐮č𝐣𝐮 𝐔𝐀 𝐒𝐩𝐥𝐢𝐭“ (UP.02.2.2.15.0088) radimo na jačanju kapaciteta lokalnih zajednica na području urbane aglomeracije Split za provođenje preventivnih programa i pružanje socijalnih usluga za djecu i mlade. Projekt provodimo u partnerstvu s Gradom Splitom i sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr