Održana konferencija "Zajedno znanjem"

Zahvaljujemo svim sudionicima konferencije "Zajedno znanjem" koji su dva dana imali inspirativna, proaktivna i zanimljiva izlaganja! Otvorili smo teme inkluzije osoba s invaliditetom i problematiku socijalnog stanovanja, progovorili otvoreno o siromaštvu braniteljske i stradalničke populacije, izložili kako izgleda jedan radni dan pomagačkih struka u socijalnoj skrbi, podijelili znanja o uzgoju hrane i permakulturi, naučili kako nam IT sektor daje neke zanimljive alate u ostvarivanju prava na informaciju...
I ono što je najvažnije, kako zajedno znanjima, vještinama, iskustvom i zalaganjem možemo mijenjati i činiti društvo boljim, otvorenijim, pravednijim i solidarnijim!
Hvala NZZRCD koja nas sve ove godine podupire da kao Centri znanja kontinuirano djelujemo i unosimo promjene u sustav i javne politike!
Hvala svima što su doprinijeli da atmosfera bude i radna i zabavna! Bila je ovo stvarno jedna dobra konferencija koja je u fokus stavila dvije ključne riječi koje nose promjenu, " znanje" i "zajedno"!
Konferencija je organizirana uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.