Poziv na Konferenciju "MoStOVI PODRŠKE - izazovi suvremenog odgoja i odrastanja“

Udruga MoSt organizira konferenciju „MoStovi podrške - izazovi suvremenog odgoja i odrastanja“, koja će se održati u Splitu 17. i 18. listopada 2019. godine povodom obilježavanja 20. godišnjice rada s djecom i mladima s problemima u ponašanju.
Konferencijom želimo obilježiti ovaj značajan jubilej, progovoriti o trendovima na području rizičnih ponašanja djece i mladih, razmijeniti iskustva i znanja o načinima pružanja podrške djeci, mladima i obitelji te osnažiti kapacitete stručnjaka u radu s djecom i mladima s problemima u ponašanju.
Na Konferenciji će izlagati stručnjaci iz Hrvatske i susjednih zemalja s dugogodišnjim iskustvom kreiranja i provođenja preventivnih programa, terapije i stručnog savjetodavnog rada usmjerenog na osnaživanje pojedinca, obitelji i zajednice.
Sudionici će imati priliku sudjelovati na predavanjima, radionicama, panel raspravama i predstaviti svoj rad prezentacijom postera.
Sudjelovanje na Konferenciji će biti bodovano od strane Hrvatske komore socijalnih radnika i Hrvatske psihološke komore.
Konferencija će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu, Cvite Fiskovića 5.
Klikom na ovu web stranicu možete se informirati o programu Konferencije, predavačima, radu udruge MoSt i izvršiti svoju prijavu. U izborniku je osim prijave za sudjelovanje na Konferenciji i mogućnost prijave Poster prezentacije stoga molimo sve zainteresirane za taj oblik sudjelovanja da se prijave i na tom priloženom obrascu.

http://mostovipodrske.mystrikingly.com/

Konferenciju financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.