Poziv na promociju knjige Teorija i praksa realitetne terapije

Udruga MoSt u suradnji s Europskim institutom za realitetnu terapiju i Hrvatskom udrugom za realitetnu terapiju, organizira promociju knjige Teorija i praksa realitetne terapije autora Leona Lojka i Bosiljke Bobe Lojk.

Promocija će se održati u subotu 15. veljače u Hrvatskoj odvjetničkoj komori u Splitu (Ul. Zrinsko Frankopanska 8) s početkom u 18 sati, uz prigodni domjenak i druženje nakon razgovora s autoricom.

Bosiljka Boba Lojk je psihoterapeutkinja realitetne terapije, Senior Instruktorica William Glasser Instituta, stručna voditeljica Europskog Instituta za realitetnu terapiju i generalna tajnica Europske asocijacije za realitetnu terapiju. Radi 36 godina na području savjetovanja, a od 1990. godine poučava teoriju izbora i njene aplikacije na različitim područjima ljudskog djelovanja (savjetovanje, poučavanje, vođenje). Autorica je brojnih članaka i koautorica nekoliko knjiga. U knjizi Teorija i praksa realitetne terapije predstavljena je nova realitetna terapija u širem teorijskom kontekstu, uz praktične primjere individualnog i grupnog rada s klijentima, što ju čini jedinstvenom i vrijednom literaturom koja je zanimljiva polaznicima edukacije iz realitetne terapije, kao i realitetnim terapeutima i praktičarima, ali i svima koji žele saznati više o ovom pristupu.

Vidimo se!