Prikupljamo za A di si ti?!

Dvadeset i prva humanitarna akcija A di si ti?! održat će se u subotu,  10.12.2022. godine, na splitskoj Rivi s početkom u 9:00 sati.

 

Započeli smo sa prikupljanjem novih i rabljenih predmeta za prodaju poput CD-ova, DVD-ova, gramofonskih ploča, igrica za PS i PC, knjiga, stripova,  suvenira, nakita, ukrasa, božićnih dekoracija, rukotvorina, umjetnina i slično.

 

Donacije se mogu dostaviti radnim danom, od 9:00 do 14:00 sati, u prostor udruge MoSt, Gundulićeva 52, te od 15:00 do 19:00 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22. Vikendom se donacije mogu dostaviti u Centar za beskućnice/ke iza 15:00 sati.

 

Već dvadeset godina ciljevi akcije A di si ti?! su promocija solidarnosti i volonterstva,  te prikupljanje pomoći za  korisnice i korisnike programa Centra za beskućnice/ke.  Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je korisnicama, te uređenju i opremanju prostora u našem Centru za beskućnice/ke. Svakodnevno je smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.

Nakon prošlogodišnje najmasovnije akcije, ove godine obaramo sve rekorde, te će u pripremi i  na samoj akciji sudjelovati više od 90  različitih organizacija, institucija, škola, tvrtki, stranaka, udruga i pojedinaca! Akcija A di si ti?! je jedna od najdugovječnijih humanitarnih akcija na području Republike Hrvatske.

 

Hvala svima koji su do sada sudjelovali u akciji i svima koji će i ove godine sudjelovati na bilo koji način.