Prikupljamo za akciju A di si ti?!

Dvadeseta humanitarna akcija A di si ti?! održat će se u subotu, 11.12.2021. godine, na splitskoj Rivi s početkom u 9:00 sati.
Započeli smo sa prikupljanjem novih i rabljenih predmeta za prodaju poput CD-ova, DVD-ova, gramofonskih ploča, igrica za PS i PC, knjiga, stripova, suvenira, nakita, ukrasa, božićnih dekoracija, rukotvorina, umjetnina i slično.
Vaše donacije možete dostaviti radnim danom, od 9:00 do 14:00 sati, u prostor udruge MoSt, Gundulićeva 52, te od 15:00 do 19:00 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22. Vikendom donacije možete dostaviti u Centar za beskućnice/ke iza 19:00 sati.
Ove godine donacije prikupljamo i u Zagrebu, u prostoru Hrvatske mreže za beskućnike, Korčulanska 3D i to radnim danom od 9:00 do 15:00 sati.
Već dvadeset godina ciljevi akcije A di si ti?! su promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Centra za beskućnice/ke. Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je korisnicama/ima, te uređenju i opremanju prostora i bolesničke sobe u našem Centru za beskućnice/ke. Trenutno je smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.
Nakon prošlogodišnje pauze zbog epidemiološke situacije, ove godine obaramo sve rekorde akcije, te će u pripremi i na samoj akciji sudjelovati više od 85 različitih organizacija, institucija, škola, tvrtki, stranaka, udruga i pojedinaca!
Hvala svima koji su do sada sudjelovali u akciji i svima koji će i ove godine sudjelovati na bilo koji način!