Split Style By MoSt

Uskoro!
Split Style by MoSt se tiska punom parom, začinjen sa puno Splita i Dalmacije i malo volonterskog rada. U pripremi su majice, torbe za plažu i dućan, šalice i slično.
Kako je primarni cilj ove priče radna aktivacija i okupacija naših korisnica i korisnika, tako ćemo i prodaju prilagoditi tome. Krajem svibnja organizirat ćemo promotivno prodajnu akciju i možete nas očekivati na sajmovima, festivalima, feštama i događanjima diljem Dalmacijei šire, naravno koliko nam budu dozvoljavale epidemiološke okolnosti. Na štandovima će vas čekati naši korisnici, uz našu malu logističku pomoć.. Sukladno zakonu, nemamo mogućnost prodaje putem trgovina i web shopova, ali to i nije bio cilj. Ono navažnije je da prihod od prodaje ide isključivo korisnicima i za nabavku novih materijala. Vidimo se uskoro!
Veliko hvala na pomoći pri opremanju i pokretanju tiskare: Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike RH ( Program "Poludnevni boravak"), EU Staff 4 Climate i King Baudouin Foundation (EU staff COVID-19 Solidarity Response Fund), Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva te Lumer shopu na savjetima prilikom pokretanja.